SCM Zalău, victorii în ambele partide la „triunghiularul” de la Arad

Cu două zile înaintea încheierii stagiului de pregătire de la Băile Felix, SCM Zalău a participat la un „triunghiular” desfăşurat pe Stadionul Motorul din Arad. Adversare au fost echipa de juniori Under 19 a clubului UTA Arad şi Progresul Pecica, formaţie ce activează în Seria a VIII-a a Ligii a III-a.

În primul duel, cel cu UTA Arad, zălăuanii s-au impus cu 2 – 0, ambele goluri fiind marcate de fostul atacant al Stelei, Stefan Nikolic, acesta marcând patru goluri în două partide, după reuşitele din amicalul de săptămâna trecută, cu Poli Timişoara.

În cel de-al doilea duel, SCM Zalău a câştigat cu scorul de 2 – 1 jocul cu Progresul Pecica, ambele goluri fiind marcate în partea secundă, de Negrean şi Meşter.

SCM Zalău a susţinut patru jocuri de verificare până în acest moment, primul fiind cu CSM Sighetu Marmaţiei, scor 1 – 0. Formaţia condusă de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci se va întoarce vineri din cantonament, pregătirea continuând pe plan local până în data de 11 martie, când va avea loc prima etapă din acest an.

Pentru fotbaliştii zălăuani urmează o „dublă” cu Victoria Carei, apoi alta cu Unirea Ungheni, ambele „duble” fiind tur-retur.

One Thought to “SCM Zalău, victorii în ambele partide la „triunghiularul” de la Arad”

  1. […] Cu două zile înaintea încheierii stagiului de pregătire de la Băile Felix, SCM Zalău a participat la un „triunghiular” desfăşurat pe Stadionul Motorul din Arad. Adversare au fost echipa de juniori Under 19 a clubului UTA Arad şi Progresul Pecica, formaţie ce activează în Seria a VIII-a a Ligii a III-a. În primul duel, cel cu UTA Arad, zălăuanii s-au impus cu 2 – 0, ambele goluri fiind marcate de fostul atacant al Stelei, Stefan Nikolic, acesta marcând patru goluri în două partide, după reuşitele din amicalul de săptămâna trecută,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment